Envia'ns un email


D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d' abril de 2016 (RGPD) i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació són objecte de tractament per part del COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE TARRAGONA.

Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l'enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Aquestes dades no es cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciti la seva cancel·lació i/o oposició.

La present comunicació s'envia sota l'empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Si desitja deixar de rebre les nostres comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça cetit@cetit.org indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a Avda Roma 7 entl 43005, Tarragona.

Si considera que el tractament de dades personals no s'ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es).