Aquest curs està enfocat amb l'objectiu de donar a conèixer els aspectes TEÒRICS I PRÀCTICS per a la destil·lació per arrossegament de l’oli essència de farigola.
PROFESSORAT: Bruno Arnavat, Enginyer Tècnic Industrial i enòleg, amb àmplia experiència com a formador en la matèria a impartir.
PREU: 60 €
COL·LEGIATS / ASSOCIATS: 40 €
CALENDARI: el 15 d’octubre, de les 19.00 a les 21.00 hores
DOCUMENTACIÓ: es lliurarà documentació de seguiment del curs.
LLOC: Avinguda de Roma, 7 de Tarragona.
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D’ASSISTENTS: 15/20
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.16.0001793085 de Banc de Sabadell (cal indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l’activitat).
En efectiu o cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció.
TERMINI D’INSCRIPCIÓ I DE PAGAMENT: 11 d’octubre o fins arribar al màxim d’inscripcions si és abans del termini.
Condicions: |