
JONATAN GAHETE MESTRES
19668
Sobre Mi
Els principals estudis cursats són:
- Enginyeria Tècnica esp. en Electricitat
- Posteriorment i a través vostre vaig obtenir una mena de convalidació de Grau del Ministeri.
- I vaig cursar un Màster de PRL esp. Seguretat en el Treball a través de l'Escola Catalana de Formació.
- A banda d'això he rebut formació de millora contínua dins de l'empresa on treballo des de fa catorze anys, havent obtingut els certificats Yellow Belt i posteriorment Green Belt.
Vaig començar el recorregut en l'enginyeria en estudis d'oficina tècnica, fent projectes d'activitat, elèctrics. Posteriorment vaig passar al sector de la seguretat, en el món dels manuals d'autoprotecció i plans d'emergència (principalment en cadenes de supermercats, hotels, indústria...).
Després d'un any i escaig vaig treballar per una empresa de manteniment elèctric, instrumentació i mecànica, que oferia serveis al sector petroquímic i sector d'energies renovables.
L'any 2007 i fins a l'actualitat, he ocupat diferents càrrecs en empresa del sector alimentació, que produeix envasos de vidre en procés de producció contínua.
Paral·lelament a les tres feines anteriors, vaig començar a fer projectes pel meu compte durant uns anys, però el 2016 vaig cessar aquesta activitat.
L'enginyeria al futur:
L'enginyeria tindrà un paper fonamental, com l'ha tingut des de fa diverses dècades, des de diferents enfocaments i aplicacions, adaptats a les necessitats de l'època.
A més, vist que estem immersos en el que anomenen la 4a revolució industrial, tindrà un paper clau en sectors com la robòtica, la intel·ligència artificial, la biotecnologia i medicina, la construcció.
És evident que ve un nou moment de transformació i d'adaptació, però al darrere de qualsevol metamorfosi sempre hi haurà l'enginyeria.
Aficions:
Estar a casa amb la família, el món de la inversió i els mercats financers, la rellotgeria i la música (formo part d'un grup de música tocant la guitarra, en què fem versions de rumba, els Papá Canalla, que també es pot trobar a les xarxes socials. Evidentment, amb el confinament estem en "stand by").